Ads 468x60px

.

вторник, 4 януари 2011 г.

Няколко причини поради които хората се провалят в изкарването на пари от интернет.

Първото нещо което трябва да разберете е,че няма директна връзка между работа и пари.За да печелите от вашият сайт или блог трябва да направите вашите посетители доволни и да им дадете това което искат.Колкото повече давате,толкова повече получавате.Вашият работодател никога няма да ви попита колко здраво работите за парите си.

Първата грешка,която много хора правят е да протакат задачите си..."мързи ме,утре ще го свърша" или "...после ще го направя,не ми се занимава сега.". Мързел=провал. Трябва да знаете,че за да успеете в нещо трябва да го правите с удоволствие.

Втората грешка,която хората правят е че не си разпределят времете както трябва.
При първия си опити за създаване на успешен уеб сайт,не си планирах времете добре.Отделях твърде много време на продукта и много малко време върху рекламата.
Мой колега правеше обратното,много реклама за нищо и никакъв продукт.

Третата причина поради,която хората се провалят е липсата на вяра.Всеки човек трябва да вярва че неговите идей ще му донесат успех.Отговорете си на този въпрос..."Колко здраво щяхте да работите ако знаехте ще следващият продукт/сайт който създадете ще ви донесе печалба от 1 милион със сигурност?Без капка съмнение,че ще бъде голям успех?

Но не прекалявайте,защото вашата вяра може да се превърне в неизпълнима мечта.
Не правете големи "крачки".Започнете с малко.Ако до сега не сте изкарали 1 лев от интернет,то поставете си това за цел.След това си сложете за цел да изкарате 2ри лев и ви уверявам,че 2рият,3тият... лев ще са ви много по-лесни.

  Други статии: