Ads 468x60px

.

понеделник, 3 януари 2011 г.

Сео Оптимизация на блог.Как?



Трафикът от търсачките в повечето случаи е последователен и пасивен.Когато вашият сайт достигне 1000 посетители на ден,то той ще има 1000 посетители и на следващият ден.Всеки ден,независимо дали опреснявате сайта си.

Ето няколко съвета как да увеличите трафикът си,и да запазите читателите си.

  • Ключови думи в заглавието- Може би най-важната сео тактика за привличане на трафик.Препоръчително е да слагате ключовите думи в начлото на заглавието.
  • Линк билдинг- Още един важен метод,който не трябва да подминавате.Колкото повече линкове има вашият сайт,толкова по-лесно ще бъде откриван.Старайте се да правите повече линкове.Рано или късно,тези линкове ще ви се отплащат.
  • Обяви само за трафик от търсачките-Това е начин, по който да запазите редовните си читатели,и в същото време да повишите печалбите си.Намерете начин,по който обявите в сайта ви да се показват само на потребители пратени от търсачките,тъй като те е по-вероятно да кликат на вашите обяви,или да купуват продукти.По този начин няма да притеснявате вашите редовни читатели с твърде много реклами.
  • 10% ключови думи-Старайте се да ключовите думи в вашите текстове/публикации да са поне 10 процента.Ключовите думи са тези думи които се повтарят непрекъснато в вашият пост.
И запомнете,че има разлика между вашите редовни посетители и трафика от търсачките.
  Други статии: