Ads 468x60px

.

неделя, 15 януари 2012 г.

Как се изкарват пари с уебсайт?

Създаването на уебсайт в днешни дни е много по-лесно отколкото повечето хора си мислят.Минаха дните,в които трябваше да разбирате от html,css,php.Вече с натискането на няколко бутона може да си създадете прилично изглеждащ уебсайт ,с работещи функции, за няколко минути.

Изкарването на пари от уебсайт,изисква не само много малко инвестиране,но в зависимост от това върху какво искате да е фокусиран,може да бъде и много доходен.Чрез Блогинг,афилиейт маркетинг, продаване на ваш собствен продукт или просто да рекламирате нечий сайт дори и начинаещите ще могат да изкарат пари.



1. Афилиейт маркетинг е добър начин да започнете да правите пари онлайн.С вашия собствен сайт,може да разберете от къде идва трафика ви и по този начин да изпробвате нови стратегии за окуражаване на потенциални клиенти да посещават вашия сайт и да купуват продуктите,които вие рекламирате.Афилиейт маркетинга е когато вие рекламирате чужд продукт,и получавате комисионна в случай,че пратите клиент в друг сайт.В зависимост от нишата,този начин може да бъде доста доходоносен.Може да поставяте линкове в постовете ви или дори да си отворите собствен онлайн магазин с продуктите,които рекламирате.

2. Блогинга е друг лесен метод за изкарване на пари с уебсайт.Важно е да създадете блог на тематика,в която сте компетенти и да показвате нещата от различен ъгъл за да привличате читатели и евентуално рекламодатели.Топ блогърите печелят от няколко стотин до няколко хиляди на месец от рекламодатели,плащащи им да поставят реклами в тяхния блог.

3.  Продаване на продукти чрез уебсайт може да ви донесе добра печалба.По този начин продуктите ви могат да бъдат видяни от милиони хора по света а не само от хората в вашия район.

4. Също така може да изградите семпъл уебсайт със съдържание за определена тема,която дадени посетители търсят.След като привлечете посетители и трафикът ви е стабилен,може да "монетизирате" сайта си чрез поставяне на реклами в него.Независимо дали е с адсенс или чрез договаряне с някого,това е може би най-разпространения начин.След това единственото нещо което трябва да правите е да опреснявате сайта с качествена информадция,която би могла да привлече повече трафик.


Който и начин да сте избрали за изкарване на пари от вашия сайт,ще разбере защо някои от най-успешните хора и компании в света създават собствени сайтове.

  Други статии: